روز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

در این دیدار جواد عزیزی اجیرلو، رئیس هیأت مدیره کانون کارشناسان، انتصاب آقای دایی دایی به سرپرستی اداره کل راه و شهرسازی را تبریک گفتند، ایشان برای آقای دایی دایی در سمت جدید آرزوی موفقیت کردند و اعلام داشتند که امیدوارم در این سمت منشاء خیر و برکت برای استان باشید.

– رئیس هیأت مدیره کانون در خصوص ارجاعات کارشناسی توضیحاتی به شرح ذیل ارائه کردند: 

  – ارجاع مستقیم کار به کارشناسان و استفاده از کارشناسان خاص در درازمدت می‌تواند مشکلات و تالی فاسد به همراه داشته باشد. 

  – به همین دلیل، دولت در راستای حفظ حقوق عامه، آیین‌نامه اجرایی نحوه تعیین کارشناس رسمی برای دستگاه‌های اجرایی را با پیشنهاد وزارت دارایی تصویب کرده است، این آیین‌نامه در تاریخ ۰۹/۰۷/۱۴۰۲ به تصویب هیأت وزیران رسید و در تاریخ ۱۵/۰۷/۱۴۰۲ ابلاغ شد، سامانه سادا نوین برای اجرای این آیین‌نامه طراحی شده و استفاده از آن برای کلیه دستگاه‌های اجرایی الزامی است، خزانه‌دار کل نیز اخیراً به کلیه ذی‌حسابان تأکید کرده است که بر اجرای این آیین‌نامه نظارت کافی داشته باشند.

– جواد عزیزی اجیرلو در پایان اعلام کردند که کانون کارشناسان آمادگی کامل دارد تا در راستای پیشبرد اهداف اداره کل راه و شهرسازی، هرگونه خدمات کارشناسی ارائه نماید.

– آقای مهندس دایی دایی، سرپرست اداره کل راه و شهرسازی، متقابلاً آمادگی خود را برای همکاری با کانون کارشناسان اعلام داشتند.

این دیدار نشان‌دهنده تعامل مثبت و سازنده بین کانون کارشناسان و اداره کل راه و شهرسازی است. با تصویب آیین‌نامه جدید و الزام استفاده از سامانه سادا نوین، گام‌های مهمی در جهت شفاف‌سازی و عدالت در ارجاعات کارشناسی برداشته شده است. همکاری دو جانبه بین کانون و اداره کل راه و شهرسازی می‌تواند به بهبود فرایندها و ارائه خدمات بهتر به جامعه منجر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی (الزامی)